AUDIOVISUAALISEN ALAN TOIMIJA KOUVOLASSA

Kysy monikameratuotannosta, striimauksesta tai äänitysstudiosta
Pyydä tarjous

Kalansilmä

Kalansilmä Oy on kouvolalainen audiovisuaalisen alan toimija. Olemme erikoistunut monikameratuotantoihin, striimaukseen, mediakoulutuksiin, sekä studio- ja äänityspalveluihin.

 

MONIKAMERATUOTANTO JA STRIIMAUS

Laadukas taltiointi sisältää monikamerakuvauksen lisäksi valaisun, lähimikityksillä otetun laadukkaan äänen taltioinnin sekä grafiikat. Toteutamme eri kokoiset livetapahtumat sopimuksen mukaan.

 

MEDIAKOULUTUKSET

Kalansilmä Oy järjestää mediakoulutuksia erilaisille ryhmille, kuten yrityksille, järjestöille, eläkeläisille, koululaisille, kirjastojen työntekijöille ja monille muille. Räätälöimme koulutukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 

STUDIO

Kalansilmän äänitysstudio sijaitsee Kouvolan keskustassa, Hallituskadulla, vain parin kivenheiton päässä rautatieasemalta. Studiossa on tehty musiikkia rokista bluesiin, punkista kansanmusiikkiin – räppiä unohtamatta. Studion laitteissa on pyritty säilyttämään vanhojen äänityslaitteiden herkkä ja lämmin soundi sekä yhdistämään modernien studiolaitteiden laatu ja helppous. Meillä voit äänittää vaikka suoraan nauhalle, jos haluat.